Aktører

Bemærk kun en workshop tilbage.

Kom med på en opdagelsesrejse – hvor vi skal finde og befri alle de historier, der ligger på lur eller står på spring lige omkring hjørnet.

Kom med på en opdagelsesrejse – hvor vi skal finde og befri alle de historier, der ligger på lur eller står på spring lige omkring hjørnet.

Et super tilbud til jer, der skal i gang med at spille teater eller musical på skolen. Eller jer, der bare vil arbejde med drama, rum, bevægelse og fortælling en enkelt dag.

Den ”traditionelle” måde at lave teater på, handler om at finde en tekst, lære den udenad og opføre den på en scene.Vi vender det hele på hovedet, dropper teksten, og bruger i stedet de fysiske omgivelser som manuskript og scene. Vi går på opdagelse med øjne og ører og hele kroppen. For at finde stedets, rummets og tingenes historier – give dem ord og lyd, krop og bevægelse – og gøre dem til levende billeder.

I løbet af 4 timer undersøger vi stedet og udvælger f.eks. 6 særlig dramatiske lokaliteter, som 6 grupper arbejder med: Finder historien og fortolker den i ord og bevægelse, lyde og billeder. De 6 historier opføres, dokumenteres og får respons.

Den dramatiske ekspedition er en anderledes måde at skabe teater på. En anderledes indgang til at spille skoleteater. Men det er også en anderledes indgang til at opleve og undersøge virkeligheden omkring os.

Undervisningen varetages af 2 professionelle teaterfolk/undervisere indenfor hhv. drama og scenografi. Der kan max. deltage en skoleklasse pr. workshop.

Tilbuddet er gratis

Hvem: Elever fra 5.- 9. klasse, et forløb til en klasse a´ 4 timer. Vi udbyder i alt 2 Workshopforløb.

Hvor: Tilbuddet udbydes på skolen. Kan efter ønske også udbydes på Det lille Teater i Gråsten.

Hvornår: Skoleåret 2016/2017

Hvor lang tid: Workshoppen varer 4 sammenhængende timer. 

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfrist: min. 3 uger før aftalt dag.

Tilmelding: Det lille Teater, Gråsten 7465 37 67 nilum@bbsyd.dk www.lilleteater.dk. Efter først-til-mølle princippet.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/tagSortedFour.cshtml)

Folkene bag

Om os

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 21 63 50 98

> Skriv til os