Arrangementer

Se filmen og få et oplæg med Ronnie Fridthjof

Oplev filmen Krig og Kærlighed

Vil du se filmen i krig og kærlighed med dine elever, og samtidig får et oplæg omkring filmen af selveste Ronnie Fridthjof?

Arrangementet finder sted d. 26. marts kl. 11.00. i Kinorama Sønderborg.

Det starter med et oplæg v. Ronnie  – cirka en halv times tid, hvorefter filmen vises. Der er  190 pladser til skoleklasser + lærere.

Der er som bekendt en aldersbegrænsning på 15 år, så det er primært forbeholdt 9. klasserne. Medmindre andet afklares med forældre, lærere eller lignende.

 

Ronnie Fridthjof er en dansk manuskriptforfatter og filmproducer, der bl.a. har skrevet og produceret den historiske film I Krig & Kærlighed der vandt prisen for Bedste Nordiske Film samt Publikumsprisen på Santa Barbara International Film Festival i 2019. 

Om filmen

I KRIG & KÆRLIGHED er et episk kærlighedsdrama inspireret af virkelige hændelser og den første danske film nogensinde, der foregår under 1. Verdenskrig. Den er instrueret af Kasper Torsting og produceret af Ronnie Fridthjof, der også fik ideen til filmen. De to har sammen skrevet manuskriptet.  

Historien
Da Esben deserterer fra krigen, er det for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær… Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.


Tilmeld dig her


26.03.2020 kl. 11:00 Pladser: 4

Se allerede tilmeldte

Skole Kontaktperson
Augustenborg skole Anne Pedersen
Dybbøl-Skolen Christina Streubel
Sønderskovskolen Heidi Martinsen
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/tagSortedFour.cshtml)

Folkene bag

Om os

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 21 63 50 98

> Skriv til os