Aktører

Sigurd Barrett og dirigent jacob høgsbro

Lukket for flere tilmeldinger.

Koncertprojekt med Sigurd Barrett og alle voksne der har lyst til at være med.

Alsion

En af vort lands mest folkekære entertainere har kastet sig over sit mest ambitiøse projekt til dato. Gennem et illustreret bogværk, et stort antal nye sange, et omfattende undervisningsmateriale og en tv-serie vil Sigurd Barrett formidle Danmarkshistorien. Sigurd Barrett siger selv, at dette at videreformidle en uundværlig del af den almene dannelse har gjort projektet til et af de mest meningsfulde i hans karriere.

Da Sønderjylland jo indtager en nøglerolle i Danmarkshistorien, og da flere af Sigurd Barretts sange derfor har et sønderjysk tema, er det naturligt for Det Sønderjyske Sangcenter at tilbyde områdets korsangere dette koncertprojekt sammen med Sigurd Barrett og kammerkoret Vox Humana, med hvem Sigurd Barrett i det seneste år har haft et tæt samarbejde om historieprojektet. I 2016 arrangerede Vox Humanas dirigent, Jakob Høgsbro, således 17 af de nye sange for voksenkor. Det er disse sange, der nu er genstand for koncerten i Alsion i marts 2018.

Det Sønderjyske Sangcenter inviterer således til to forrygende dage:

Lørdag d. 17. marts: Kordag, sangene indstuderes under ledelse af Jakob Høgsbro

Søndag d. 18. marts: Koncert på Alsion kl. 16.00. Koncerten er offentlig.

Tilmelding senest d. 1. februar 2018.

Deltagerpris ved tilmelding FØR den 31. december 2017 kr 130 for begge dage inkl. node
Deltagerpris ved tilmelding EFTER den 31. december 2017 kr. 160 for begge dage inkl. node 

Tilmelding for ENKELTPERSONER KLIK HER
Tilmelding for KOR KLIK HER

Billetter til koncerten for publikum, der ikke medvirker, kan købes til kr. 80 / kr. 100 her https://www.place2book.com/da/list/EM6291

Vi har en klar forventning om at projektet bliver en stor oplevelse for voksenkorene i det Sønderjyske område. Dels vil det kunstneriske arbejde med Sigurd Barrett og Jakob Høgsbro kunne udvikle korene musikalsk, dels vil projektet fremme samarbejdet mellem korene til gavn for en endnu bedre korkultur i Sønderborg Kommune.

  

 

Folkene bag

Om os

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 21 63 50 98

> Skriv til os