Kurser

Kultur Crew

 

Elever som arrangører - Skal I have et kulturcrew på jeres skole?

Kulturcrew bliver rustet til at arrangere og afvikle skolens egne små og store events og til at være medarrangør af koncerter, forestillinger, forfatter-og kunstnerbesøg. Kulturcrew får indblik i alt fra bestilling, planlægning til hjælp med teknik og forplejning.

Formålet er at give eleverne kompetencer, ansvar og ejerskab, der udvikler dem både som rammesættere ved kulturelle arrangementer, kulturambassadører og som hele mennesker.

Sønderborg Kommune har fået uddannet 8 kulturcrews, som hver består af 8-12 elever,og vi ønsker at flere får mulighed for at være en del af det store fællesskab `Kulturcrew Sønderborg´.

Hvis I samler 8-12 elever, fra 4.-9. klasse, så tilbyder House of Creativity at afvikle et 2 timers opstartsmøde, hvor I efterfølgende får udleveret en t-shirt og jeres personlige mappe. Hvert år fremover afholdes en fælles kursusdag for de etablerede kulturcrews.

I 2017 har Sønderborg kommune to store arrangementer, hvor kulturcrew får mulighed for at arbejde udenfor skolen, og arbejde på tværs af de mange kulturcrews som skal hjælpe med at afvikle Teaterfestivalen i april og LMS -musik i tide festivalen i september.

Ring eller skriv til: Oliver Jon, mail: olch@sonderborg.dk, tlf.: 21 63 50 98.

Folkene bag

Om os

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 21 63 50 98

> Skriv til os