Aktører

Små synger sammen

Vil i være med?

Små Synger Sammen er en årlig sangdag for landets førskolebørn. Alle børn i vuggestuer, børnehaver og dagplejer er inviteret til at synge med.

I år er det torsdag den 10. september.

Daginstitutionerne arrangerer deres egen sangdag – så alle kan være med på deres helt egen måde med de sangaktiviteter, de synes er sjove. Man kan for eksempel:

  • Synge på legepladsen
  • Synge med de ældre på plejehjemmet
  • Syng for de travle rejsende på stationen
  • Syng sammen med børnenes familie om eftermiddagen

 

De sidste år har Sangens Hus været stolt formidler af Små Synger Sammen – det gælder også i år. Små Synger Sammen er den årlige syng-sammen-festdag for landets yngste borgere, og i år er temaet ”Fællesskab”. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed den 2. torsdag i september.

I år er det d. 10/9-2020.

Årets materiale består af en rigtig flot plakat, skriftligt materiale med masser af ideer til 5 sange samt en lyttesang og videoer til hver sang. Alt lavet i Sangglad-ånden med skønne figurer og masser af udviklingsmuligheder til sangene.

Tidligere har der været arrangementer i daginstitutioner, på biblioteker og i kirker, men for at få et større overblik over hvem, der faktisk bruger vores materiale, så beder vi i år de interesserede om at udfylde antallet af børn, de skal synge med og postnummer. Det er valgfrit om man vil udfylde med navn og adresse. 

Til jeres brug kan I under formularen trykke på linket og dermed komme ind og kigge.

 

Tilmeld jer Små Synger Sammen her! : https://sangglad.dk/smaa-synger-sammen/

 

 

 

 

Folkene bag

Om os

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 21 63 50 98

> Skriv til os